Borduren van uw naam, logo, figuur of quote op textiel

Contact

Dank je om mijn website te bezoeken! 

Ik ben Marie Cool, creatieveling met een opleiding en achtergrond in marketing. Als jonge mama van drie levendige kids vind ik niets leuker dan een uniek en gepersonaliseerd geschenk te ontvangen. Mijn passie voor creatief ontwerpen en originele cadeautjes vormen de basiselementen voor mary cool, je nieuwe one-stop-shop voor alles geborduurd.

Al onze creaties worden zelf gemaakt, met veel liefde én oog voor detail. Wij maken enkel gebruik van kwalitatief en hoogwaardig textiel, en voor sommige producten zoals onze toilettasjes en shoppingtassen ook biologische materialen

Originele geboortekaartjes, karaktervolle voornamen, kenmerkende hobby's of bedrijfslogo's kunnen allemaal als inspiratie dienen. We overleggen graag samen met jou wat je wensen zijn qua kleuren, lettertype, stijl, afbeelding enzovoort. Je kan gerust ook een eigen ontwerp aanleveren, en ook eigen textiel kunnen wij borduren. 

Als je op zoek bent naar een originele en persoonlijke attentie die bovendien ook nuttig, stijlvol en kwalitatief is, voor jezelf of voor iemand anders, dan ben je bij mary cool aan het juiste adres!

 

BE PERSONAL,

BE ORIGINAL,

BE COOL…